Uskrs

{Zašto je Uskrs važan} Novo proučavanje započinje 30.3.!

 


Možemo li biti potpuno iskrene sa vama? Molimo Boga za velike stvari dok uzbuđeno iščekujemo naše sljedeće proučavanje, {Zašto je Uskrs važan}.Dok razmišljamo o biblijskim događajima koji mijenjaju živote obuhvaćene Božjim čudesnim planom, naša srca su pritiješnjena da ne možemo ova otkrivenja držati samo za sebe. Zato vas molimo da se molite.


Posebno za ovo proučavanje, molimo se Bogu da otvori vrata kao nikad prije. Dok u pripremi provodimo vrijeme u Njegovoj Riječi – i u molitvi za sve VAS – postale smo osjetljive na činjenicu da Bog poziva neke od nas da ovog puta izađemo iz svoje udobnosti. Radi toga što želimo biti poslušne Bogu kad potiče naša srca, mi jednostavno ovo dijelimo sa vama, vjerujući Bogu da će učiniti ostalo…


U našoj Uskrsnoj sesiji, mnoge od vas biti će vođene da nastavite proučavati kao i do sada: samostalno, u zajednici ili online DJD grupi. Prekrasno je što nastavljate rasti sa nama svakim novim proučavanjem! No, za one koje se možda osjećaju da bi nešto trebale promijeniti, dijelimo viziju o mogućoj grupi ili boljim prilikama upravo tamo gdje živite.


Osmislite male grupe koje se sastaju tjedno u domovima, crkvama, radnim mjestima ili kafićima (bilo kakvo dostupno mjesto za okupljanje biti će u redu!), kako bi se nalazili sa onima koji su tvrdi ili koji su možda još u potrazi.


Žene, tinejđere, parove… ne znamo koje ljude Bog stavlja na vaš put. Ali znamo ovo: ne želimo držati Boga za sebe. Ustvari, želimo iskoračiti sve zajedno, dok držimo naša srca otvorena za Njega da nas pokrene.


Zašto je Uskrs važan? Ah, prijateljice, odgovor – pronađen u Božjoj Riječi – mijenja živote. Nema ništa sa jajima ili čokoladnim zečićima ili košarama prepunim drangulijama, a ono što iz toga proizlazi mnogo je veće od nedjelje pune pastelnih boja u proljetno vrijeme.


Četiri tjedna u Božjoj Riječi moglo bi nekoga iz vašeg života uvesti u vječno ulaganje. Hoćete li se za to moliti, a zatim pratiti Božje vodstvo kroz ovo proučavanje?
Naša ljubav za vas, i za Božju Riječ, teče duboko…


Podijelite ovu sliku i pozovite svoje prijateljice da nam se pridruže u našem sljedećem nadolazećem proučavanju!


 

Pod Njegovim nogama,

 

Whitney

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.