Zahvaljivanje

Započnimo: Tjedan 1 Blog i materijali

Dobrodošli svi na naše Zahvaljivanje: usmjeravanje naših srca na zahvalnost! Jako smo uzbuđeni što ste nam se pridružili i jedva čekamo udubiti se u Božju Riječ zajedno sa vama ovaj tjedan! U današnjem blogu primjetiti ćete naš video ponedjeljkom, naš tjedni izazov, ovotjedni stih za pamćenje zajedno sa stihovima koje ćemo čitati. Također vam savjetujemo da ili ispišete naš vodič za studiranje i plan čitanja na temu Zahvaljivanje. Za sve naše pretplatnike, naći ćete naše besplatne materijale na samom dnu e-pošte koju primate od Dobro Jutro Djevojke. Započnimo!

Promatrajući današnje stihove 1. Ljetopisa 16,7-36, usredotočite se na četiri elementa istinitog zahvaljivanja Bogu, a to su:

  • Pamćenje
  • Pričanje
  • Pokazivanje
  • Pružanje

Voljeli bismo čuti vaše odgovore na današnju video diskusiju! Koji su načini kojim birate živjeti sa zahvalnošću usred današnje kulture?

Tjedan 1: Izazov
U sljedeća dva tjedna napraviti ćemo dnevnik za zahvaljivanje koji možete podijeliti sa svojom obitelji ili prijateljima na Dan zahvalnosti. Dnevnik ne mora biti ukrašen, mala bilježnica je sasvim u redu. Kako dnevnik izgleda nije važno koliko ono što ćete u njemu zapisati. Voljeli bismo vidjeti vaše dnevnike, i čuti kako Bog djeluje na vaš život kad se usredotočujete na Njega, prisjećate Njegove vjernosti nad vama tijekom godina. Molimo vas, osjećajte se slobodno postavljati slike vašeg dnevnika na vašu Facebook stranicu, ili Twitter koristeći #GoodMorningGirls hastag ili na Instagram sa istim #GoodMorningGirls hastag.

Tjedan 1: Plan čitanja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjedan 1: Stih za pamćenje

Hvala vam puno što ste nam se danas pridružili! Vidimo se u srijedu!

Sa vama ljubav našeg Boga!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.