Mudre izreke Uncategorized

VRSNA ŽENA

sea-644523_1280

 

Drage naše!

Približava se 27. srpnja, dan kada započinjemo čitati 31. poglavlje Mudrih izreka.

Dakle, krenut ćemo u ponedjeljak i malo-pomalo, čitat ćemo cijeli tjedan to jedno poglavlje – poglavlje koje nam daje prikaz jedne Božje žene – VRSNE ŽENE!

Uz dnevne stihove za čitanje i razmišljanje, za nas je pripremljena i posebna knjiga koju je napisala Courtney – “Vrsna žena – vrlina po vrlina”. Knjiga je prevedena na hrvatski jezik i mislim da će svima biti velik blagoslov. Prateći svakodnevno naša čitanja u nadolazećem tjednu, zamišljena je kao pomoć dubljem razmišljanju o tome ŠTO JE NAŠ BOG, NAŠ STVORITELJ HTIO KADA JE STVORIO ŽENU – VRHUNAC SVOGA STVARANJA.

Imaš li već čežnju u svome srcu ispuniti Božji plan za svoj život? Želiš li ono što On želi za tebe?

Ili se možda još uvijek boriš s nekima stvarima u svom srcu i … ipak želiš po svome?

Dugo vremena, i ja sam bila u ovoj drugoj skupini i mogu reći da sam kao djevojka imala svoju viziju kakva žena želim postati.  No, milošću moga Spasitelja pokazano mi je ipak na vrijeme da moji putevi nisu Njegovi putevi… Ali i da su Njegovi putevi oni najbolji za mene – jer samo Njegovi putevi, iako ponekad uski i trnoviti, donose puninu zadovoljstva!

I tako, unazad nekoliko godina, Duh Sveti počeo je u moje srce polagati najveću čežnju – biti žena po Njegovu srcu!

Upravo o tome i govori naša knjiga “Vrsna žena” – što znači biti takva žena, vrsna žena, žena po Božjem srcu.

Moja je molitva da od sljedećeg tjedna, kada planiramo početi čitanje 31. poglavlja Mudrih izreka i istovremeno knjigu “Vrsna žena”, Bog u našim srcima zapali još veću čežnju ugoditi Njemu i biti ono za što smo stvorene!

A tada, kada počnemo hodati “putevima vrsne žene” imat ćemo najveće zadovoljstvo u srcu jer ćemo ispunjavati viziju svoga Stvoritelja i bit ćemo najsretnije žene! 😀👣💞

Knjigu možete u PDF-formatu preuzeti ovdje: Vrsna Zena

Budite blagoslovljene!

Marina

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.