Jakov

Uvod u Jakovljevu poslanicu 1:1-11

Dobro došle u Dobro jutro, djevojke!!! Danas je dan na koji ste čekale!!! Naše proučavanje počinje DANAS!!! Što to zapravo znači??? To znači da je danas dan kada sve vi počinjete »mejlati, esemesati, fejsati ili tvitati« o svom tihom vremenu, o svom zajedništvu s Gospodinom!


Što je Dobro jutro, djevojke? To je naziv za grupu žena koje koriste email, facebook, sms poruke, twitter … kako bi se međusobno poticale na tiho vrijeme. Skupina sama odlučuje koji bi oblik komunikacije bio najbolji za njih.

Kako »Dobro jutro, djevojke« funkcionira? Svako jutro (ponedjeljak – petak) prva osoba koja je imala tiho vrijeme započinje u grupi komunikaciju. Podijelit će u grupi s ostalima što je pročitala i naučila kroz svoje tiho vrijeme tog jutra. Zatim će i ostale djevojke u grupi napisati što je svaka od nas doživjela to jutro u svom tihom vremenu.

Trebamo li provjeravati DJD stranicu ili samo našu grupu Dobro jutro, djevojke? Zapravo, odgovorne ste samo svojoj grupi… ALI, svake srijede na našoj stranici DJD željele bismo se družiti s vama! Ako si blogerica, pozivamo te da podijeliš s nama nešto sa svog bloga, nešto što si doživjela u svom tihom vremenu. Ako nemaš blog, onda komentiraj članak (post) na našem blogu i podijeli s nama što imaš na srcu. Srijeda je dan za »Ženu u Riječi« i tada otvaramo naš blog i pozivamo sve žene iz grupe DJD da podijele što doživljavaju kroz tiho vrijeme. To nije obavezno, ali je jako ohrabrujuće vidjeti kako Bog djeluje u našim životima dok smo u Njegovoj Riječi!

Moram li proučavati Jakovljevu poslanicu da bih se priključila grupi DJD? Ne, vaša grupa može izabrati bilo koju drugu biblijsku knjigu ili biblijsko proučavanje. Ne morate sudjelovati u proučavanju Jakovljeve poslanice da biste se priključile grupi DJD.

Koji je cilj grupe DJD? Naš cilj je da postanemo međusobno odgovorne i jedna drugoj pomognemo održavati svakodnevnu disciplinu u čitanju Božje Riječi.

Jakovljeva poslanica – materijali (download) – Ako nam se želite pridružiti u proučavanju Jakovljeve poslanice, možete preuzeti materijale koje možete isprintati za ovotjedno tiho vrijeme.

Za ovaj tjedan pamtimo sljedeći stih.

Pohranimo ga u srce i neka Božja milost natapa te riječi u nama, kako bi postale žive u našim životima i donijele plod i slavu našem Gospodinu!

Kroz cijeli tjedan slijedimo predloženi vodič čitanja:


Kao i uvijek, molimo vas da nam pišete ako imate bilo kakvo pitanje!

Molimo za prekrasan tjedan međusobnog upozavanja dok dijelimo jedne s drugima što smo naučile, doživjele kroz naše tiho vrijeme!

Do sljedećeg puta…

Ljubimo Gospoda svim srcem!
-Angela

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.