Zahvaljivanje

{Studija zahvalnosti}… usredotočimo naša srca na Zahvalnost

 

Materijali za proucavanje “Zahvaljivanje” | PrirucnikPlan Citanja

 

„U normalnom, svakodnevnom životu rijetko shvaćamo da puno više primamo nego dajemo, a život ne može biti bogat bez takve zahvalnosti“- Dietrich Bonhoeffer
 
 

Ne možemo to više zadržati…. Dobro Jutro Djevojke s uzbuđenjem objavljuju skori početak naše PRVE ikada studije Zahvalnosti! 

Dok se približava užurbana sezona praznika ( wow, možeš li vjerovati da je već studeni??), znamo da život može postati malo lud. Ne možemo ni zamisliti bolje vrijeme od ovog da namjerno postavimo prioritet boravka u Božjoj Riječi i da usredotočimo svoja srca na zahvalnost.

Znamo da trebaš nešto izvedivo, pa smo odlučili da ovdje sve bude jednostavno. 

  •  Predaj se na dva tjedna, i mi ćemo omogućiti jednostavna plan čitanja i vodič za studiranje ( i dodatak Molitvenog Dnevnika koji ide uz svaku našu studiju!)… i sav je posao napravljen za tebe!!
  • Nema se potrebe upisivati za ovu kratku studiju… samo nam se pridruži svaki ponedjeljak, srijedu i petak za blog, tjedni video, izazov, ohrabrenje i još mnogo više!
  • Kao i uvijek naši materijali su besplatni kad se zapišeš na Dobro Jutro Djevojke blog. Ako ste se već prijavili u prijašnjim studijama, sve je već spremno za početak!! Naći ćeš poveznice za materijale za studiranje na dnu svakog e-maila kojeg primaš uz svaki od objavljenih postova na blogu.
  •  Ako si planirala podijeliti Dobro Jutro Djevojke s prijateljicom? Naša nadolazeća studija zahvalnosti je SAVRŠENO vrijeme da pozoveš nekoga da dozna o čemu se ustvari radi na DobroJutroDjevojke!

 

„ Naučila sam da u svakoj okolnosti koja mi dođe na put mogu izabrati reagirati na jedan od dva načina. Mogu se žaliti ili mogu slaviti! A ne mogu slaviti bez zahvalnosti. Jednostavno to nije moguće. Kada izabiremo stazu slavljenja i zahvaljivanja, pogotovo u teškim okolnostima, postoji ugodan miris, svjetlost koja zrači, koji izlaze iz našeg života i blagoslivljaju Boga i druge.“
Nancy Leigh Moss, Izabrati zahvalnost: tvoj put do radosti 

O, drage prijateljice, molimo se da ćete nam se pridružiti u ovoj uzbudljivoj studiji, sa srcima usmjerenima na zahvalnost, spremne da slavimo Darivatelja svakog dobrog dara! JOŠ DESET DANA do početka… nek’ odbrojavanje počne!

Do Njegovih nogu

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri kao ovaj: