Uncategorized

U sjećanje na našu voljenu Mandy Kelly

Prije dva dana, Mandy Kelly (autorica bloga Worshipful Living), zajedno sa svojim suprugom, kćeri (na slici gore) i bebom dječakom, stradali su u strašnom požaru njihove kuće. Mandy je bila naša koordinatorica vodstva Dobro Jutro Djevojke i moja prijateljica još od 2011.

Moje srce je slomljeno. Mandy je ljubila Boga i ljude čitavim svojim bićem. Smjelo i hrabro je svjetlila za Isusa! Pomagala mi je ovdje na Dobro Jutro Djevojke i bila je uvijek tu za mene kad god mi je nešto trebalo, i danju i noću. Njezin entuzijazam za služenjem me nadahnuo da ustrajem u one dane kad bi me savladao umor. Slušala me i voljela me i nije samo pomagala – već je bila istinski, vjerni prijatelj.

Sada je s Isusom. Jedva čekam da opet vidim osmijeh te djevojke na nebu. Imamo veliku nadu od našeg velikoga Boga i to je ono za što je oduvijek živjela.

Imajte njezino dvoje djece (Bekah i Jared) koji su izgubili svoje roditelje, brata i sestru – u molitvi.

Mandy je zauvijek u našim srcima i njezini su otisci ostavljeni kroz cijelu službu. Toliko sam zahvalna za sve što nam je ostavila kroz svoj život. Moje srce je žalosno, ali ne i bez nade. Znam da ćemo jednoga dana biti zajedno u nebu – do tada – Mandy će nam jako nedostajati.

„A ne bih htio, braćo, da budete u neznanju o onima koji su usnuli, da se ne žalostite kao i ostali koji nemaju nade. Jer ako vjerujemo da je Isus umro i uskrsnuo, tako će Bog i one koji usnuše u Isusu privesti zajedno s njime.“

~ 1. Solunjanima 4,13-14

Nastavite hodati s Kraljem,

Courtney

Na ovim linkovima možete pročitati neke od njezinih tekstova koje smo preveli:

Presvjedočenje nasuprot krivnji: https://www.dobrojutrodjevojke.com/presvjedocenje-nasuprot-krivnji/

Jesi li dobra žena? {Mudre izreke 18}: https://www.dobrojutrodjevojke.com/jesi-li-dobra-zena-mudre-izreke-18/

Što je dan pomirenja? [Levitski zakonik 16 & 17]: https://www.dobrojutrodjevojke.com/sto-je-dan-pomirenja-levitski-zakonik-16-17/

Ubija li Facebook vaše svjedočanstvo?: http://www.novizivot.net/2016/11/20/ubija-li-facebook-vase-svjedocanstvo/

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri kao ovaj: