Ti si voljena

Nisi sama


Ovo je podsjetnik kojeg trebam svakodnevno.
Unatoč našim lošim postupcima, našim manama, našem grijehu…. Bog nas voli.
S obzirom da sam jedna od autorica Ti si voljena, vjerojatno mislite da sam sigurna u Božju ljubav prema meni… ali, drage prijateljice, ja se borim u ovom području baš kao i vi. Svaki dan su mi potrebni podsjetnici da sam dragocjeno ljubljena.Moram uroniti u Božju Riječ, čitati uvijek iznova i PAMTITI! Da, pamtiti stihove kako bih mogla uzeti iz njih ono što mi treba i kročiti kroz dan.
Ova poruka Božje ljubavi je za mene, za vas, za nas, i ona je moćna, važna…. potrebna.

Mjeseci prije ovog proučavanja bili su sve, samo ne lagani. Za vrijeme upisa, pa čak i prije, kada radim na predstojećim proučavanjima, obično očekujem neku duhovnu borbu. No, od kad sam počela pisati ovu knjigu, borba je dosegla skroz novu razinu. Nikad nisam doživjela duhovno ratovanje kao posljednjih deset mjeseci. SVAKO područje mog života bilo je napadnuto, i da budem potpuno iskrena, ponekad bih se pitala isplati li se uopće pisati ovu knjigu. “Trebaju li žene stvarno znati koliko su voljene?”, “Je li tema ove knjige previše osnovna?” Pitala sam se. Ali, s obzirom na količinu protivljenja s kojim sam se suočila u ovih zadnjih nekoliko mjeseci, i što su moje prevoditeljice, voditeljski timovi i ostale DJD voditeljice također nedavno prolazile, rekla sam da ova knjiga je potrebna. Povratak na osnove može biti dobro za nas sa vremena na vrijeme.

Mislim da je to poruka koju svi trebamo čuti, a jednom kad znamo koliko smo voljene, to mijenja naš cijeli život, zato što tada možemo ŽIVJETI naše živote kao žene koje su VOLJENE!

TI SI VOLJENA!

Jako sam uzbuđena zbog ovog zajedničkog putovanja koje smo započele, jer osjećam da Bog gradi vojsku žena, koje će kad jednom spoznaju koliko su voljene, živjeti živote pune ljubavi. To će biti žene koje će moći voljeti dublje, moliti snažnije i živjeti hrabrije zato što će razumjeti koliko ih dragocjeno Bog voli. Njihov cijeli život biti će zauvijek promijenjen zbog Njegove ljubavi.
Kako počinjemo uranjati u Božju Riječ i sve više čitamo Ti si voljena, ohrabrujem vas da počnete gledati Boga kroz prizmu ljubavi.

Zapamtite da gdje god da se nalazite u životu, bilo da ste na mjestu gdje vam je dobro ili teško, ili se osjećate usamljeno, Bog je točno tamo sa vama. Psalam 139,7-10
Krist je otišao toliko daleko kako bi nam pokazao svoju ljubav… umro je na križu.

“A Bog pokaza ljubav svoju prema nama ovako: dok još bijasmo grešnici, Krist za nas umrije.” – Rimljanima 5,8
 
Kristova smrt je dokaz Njegove nepobjedive ljubavi prema nama. On je otišao toliko daleko da bi nam pokazao svoju ljubav, kako bismo bili sigurni u spoznaji da nas On voli.

“Osoba koja se osjeća voljeno, živi sa olakšanjem jer se ne mora pretvarati. Takvi žive sa radošću jer znaju da su prihvaćeni kakvi jesu. Žive sa nadom jer nisu sami.” – Sally Clarkson, Ti si voljena


Nisi sama.
Ti si voljena.

 

Pomozi mi Gospodine, da prigrlim bezuvjetnu ljubav koju imaš za mene i pomozi mi da tu ljubav proslijedim na one koje si planski stavio u moj život. Daj mi nadnaravnu ljubav da ju podijelim sa onima kojima je najviše potrebna. Otvori moje oči da vidim koliko me voliš i pomozi mi da te gledam kroz prizmu ljubavi.
Ljubite Boga najviše!
Angela

 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.