Djeca Namjerno usredotocene

{Namjerno usredotočene} Prijevodi sada dostupni!


Aaaaahhh… najaviti prijevode za svako proučavanje stvarno nikad ne dosadi!
Moje srce je ispunjeno još jednom. Iskreno, više je nego ispunjeno…  ono je PREPUNO slave i zahvalnosti Bogu, za mnogo vrata koja je ON otvorio za nas ovdje na Dobro Jutro Djevojke još jednog proučavanja!!! Ponizno dolazim danas ranije kako bih objavila da će materijali našeg proučavanja {Namjerno usredotočene} biti ponuđeni na DEVET dodatnih jezika!! Ruski,nizozemski, njemački, španjolski, francuski, mađarski, i hrvatski (češki i afrikaans uskoro)! Nikada ni u najluđim snovima nismo zamišljale da kada smo ponudile ”online biblijsko proučavanje sa vama na umu”, da bi Bog proširio to ”vama” uključivši žene čiji materijali su sada prevedeni na jezike koji predstavljaju zemlje diljem svijeta! Kliknite na linkove za pristup materijalima na kraju članka.
Wow. Skoro je previše za pregledati!! Kad razmišljam o ženama doslovno -diljem-cijelog-svijeta- kako se povezuju zajedno kao sestre u Kristu, strastveno nastojeći upoznati Boga sve više kroz Njegovu Riječ, osjećam strahopoštovanje prema tomu što je Bog učinio. Ogromno HVALA nevjerojatnim ženama koje su učinile ove prijevode mogućim. PUNO molitve, vremena i truda uloženo je u njihov posao ljubavi, tako da se došlo do JOŠ VIŠE žena, koje su inspirirane i ohrabrene putem DJD zajednice, a najvažnije, putem zajedničkog proučavanja Božje Riječi!

Neka Tvoja svjetlost svijetli u mraku,

dok hodamo pred križem.

Neka Tvoja slava ispuni cijelu zemlju,

kao voda nad morima.


Od planina do dolina,

čuj naše hvale Tebi.

Od nebesa do naroda,

čuj naše pjevanje, kako ispunjava zrak.

 

~ Reuben Morgan {Hear Our Praises}

O, Bože, neka Tvoja slava ispuni cijelu zemlju!

Pod Njegovim nogama,

Whitney


Ne zaboravite da upisi za proučavanje {Namjerno usredotočene} završavaju u PETAK!! Ako još niste upisani, možete nam javiti na email adresu: alittlerandr@outlook.com.

Materijali: 
Priručnik
Vodič čitanja

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.