Uncategorized

Najavljujemo: proučavanje biblijske knjige Djela apostolskih i ljetnu pauzu

slika-shell-beach stones-najava

 

 

Ako si se tek uključila, dobrodošla u Dobro jutro djevojke! Tako mi je drago što si tu!

 

Ostani do kraja članka, jer na dnu je posebna: NAJAVA – nju ne želiš propustiti!

 

U Dobro jutro djevojke čitamo kroz Bibliju – jedno poglavlje dnevno – svakog radnog dana i ove jeseni prionut ćemo za dvije biblijske knjige, ispunjene akcijom – Djela apostolska, a zatim knjigu Brojeva!

Ovdje u Dobro jutro djevojke – nikad nisi sama.

Imamo živu zajednicu koja se međusobno podupire. Možeš nas naći na Instagramu

 

 

instagram pics

 

 

 

 

I Facebooku: Dobro Jutro Djevojke.

Svakog ponedjeljka ovdje na blogu možeš pronaći sva sredstva za proučavanje, kao i tjedni plan čitanja Biblije, pitanja za promišljanje, stih koji pamtimo i sve ostalo što pomaže da bi nam čitanje Biblije bilo plodonosnije.

Srijedom idemo dublje. Postavljat ću poveznice koje će ti pomoći da te uvedu dublje u hod s Bogom i tvoje proučavanje Djela apostolskih.

Petkom zaključit ću tjedan sa člankom štovanja i pozivam te da se uključiš s komentarima.

 

Raspored za jesen:

7. rujan – 14. listopad

Djela apostolska

jedno poglavlje dnevno (svaki radni dan)

26. listopad – 14. prosinac

Knjiga Brojevi

jedno poglavlje dnevno

Odgovornost nam pomaže da dostignemo svoje ciljeve – izgubiti na težini, biti organiziranija, ili biti redovna u čitanju Božje riječi – ohrabrenje drugih nam pomaže da nastavimo kad bismo najradije odustale!

Dobro jutro djevojke želi ti pomoći u odgovornosti koja ti je potrebna da bi se dnevno natapala u Božjoj riječi, rasla u hodu s Bogom i živila dobro!

Za svako proučavanje možeš naći (pripremimo to prije samog proučavanja) priručnik u kojem ćeš naći uputu kako radimo proučavanje i prostor za bilješke. Priručnik je napravljen kao e-knjiga u Wordu i možeš ga printati ili koristiti na samom računalu, ili pak, kao neke od nas, koristiti “staru dobru” metodu pisanja u bilježnicu. Pronađi ono što tebi najviše odgovara.

 

Pitanja koja te možda zanimaju:

Kako se prijavljujem za proučavanje?

Nema zvaničnih prijava. Javi nam se na e-mail adresu ili samo na Facebook stranici u neki komentar objavi da bi se uključila u jednu od grupa. Kontaktirat ćemo te i uključiti.

 

Što je Dobro jutro djevojke?

 

Dobro jutro djevojke je ime za grupu žena koje koriste Facebook da bi pomogle jedna drugoj da održavaju redovno vrijeme s Bogom.

 

 

 

Najava! Najava! Najava!

 

 

slika-najava za ljetnu pauzu

 

 

Drage sestre, upravo smo pročitale zajedno zadnje poglavlje Pjesme nad pjesmama… Nadam se da ste primile Riječ za sebe od Gospodina… Nastavljamo dalje! 🙂 Iako traje službeno ljetna pauza, pozivamo one koje žele da ponovo zajedno idemo kroz 1 i 2 Petrovu te 1, 2 i 3 Ivanovu poslanicu… Neka nam Riječ govori svakodnevno – uvijek svježi kruh za nas!  <3

 

 

Hodaj s Kraljem,

 

 

 

Courtney

i tim Dobro jutro djevojke 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri kao ovaj: