Estera Materijale

Mala promjena


U ponedjeljak smo najavili novo proučavanje Estere i valjda ste vidjeli neke promjene.
Prva promjena je da od 1. rujna, krećemo čitati cijelu Bibliju. Vjerojatno će to trajati nekoliko godina, ali nema veze, jer čitanje Biblije nije utrka – koliko brzo možemo čitati – nego želimo da Riječ uđe u naše srce i mijenja nas.
Također, čitanje cijelog poglavlja i cijele knjige daje nam pravi kontekst da možemo imati korektno razumijevanje Božje Riječi.
Druga promjena je da više ne pauziramo vikende. Bog ne pauzira od nas i mi ne bismo trebali pauzirati od Njega, iako naša namjera nije bila ni prije ostaviti poruku da je u redu pauzirati od vremena pobožnosti. Od 1. rujna proučavanje će trajati 7 dana tjedno.
Ako preskočite jedan-dva dana tu i tamo, nije problem. Bog ne traži od nas da budemo savršeni, nego vjerni. Biti vjeran ne znači savršenstvo, nego kad padnemo, opet ustanemo i idemo dalje Božjem snagom!
Najvjerojatnije ćemo povremeno uzeti pauzu između knjiga, ali ohrabrujem vas da za to vrijeme ostanete vjerne u čitanju i molitvi.

Treća promjena je da priručnik izgleda malo drugačije. Znamo da neke sestre vole koristiti S.O.A.M. metodu (što vam toplo preporučamo  jer je odličan način za duboko proučavanje), i radi toga što krećemo čitati cijelo poglavlje svaki dan, ostavili smo vam cijelu stranicu za pisanje stihova (odnosno poglavlja) i cijelu stranicu za svaki drugi dio S.O.A.M.-a.
Četvrta promjena je novi način primanja blog-članaka putem e-maila. Znamo da je stari proces prijavljivanja primanja blog-članaka putem e-maila bio malo kompliciran pa smo odlučili koristiti novi program, koji je puno jednostavniji.
S desne strane ekrana, vidite polje gdje upisujete adresu i kliknete “Subscribe”.

 Poslije toga, pogledajte e-mail jer ćete dobiti poruku da potvrdite želite li se prijaviti za primanje članaka. 
Kada dobijete e-mail, samo kliknite da želite primati naše članke i to je to.
* * * * *

Što je Dobro Jutro Djevojke?
Dobro Jutro Djevojke je služba za proučavanje Božje Riječi. Nudimo besplatne materijale za proučavanje i intimne Facebook grupe, gdje možete naći sestre koje će vas “držati za riječ” da ćete ostati redovite u čitanju Riječi i molitvi.
Kako se mogu uključiti u grupu za proučavanje? Možete nas kontaktirati na Facebook-u ili e-mailom. Kada dobijemo vašu zamolbu, poslat ćemo vam zahtjev za prijateljstvo da vas možemo uključiti u jednu od naših grupa.
Gdje mogu naći materijale za proučavanje? Možete ih naći u polju s desne strane našeg bloga tijekom proučavanja te u svakom e-mailu od nas (ako se prijavite na dobivanje naših članaka putem e-maila).
Možete naći odgovore na druga pitanja ovdje.
* * * * *
Od danas možete skidati besplatan priručnik!

Kliknite na sliku gore ili ovdje za skidanje materijala.
ko imate pitanje ili ako imate problem sa skidanjem materijala, možete nas ovdje kontaktirati.
Rosilind Jukić,
voditeljica DJDLeave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.