Galaćanima Kako imati plodonosan život

Kako imati plodonosan život

Jesi li nezadovoljna svojim duhovnim rastom?

Osjećaš li da bi tvoja duhovna zrelost trebala biti na većoj razini?

Često naše nezadovoljstvo samima sobom raste jer mislimo da nakon spasenja stare navike samo trebaju otpasti. Zaboravljamo da tjelesna zrelost treba vremena, desetljeća, a ne dozvoljavamo dovoljno vremena da plod Duha raste u našim životima i donosi plod.

Međutim, skraćivanje procesa razvoja ili njegovo požurivanje, može dovesti do zaobilaženja mnogih lekcija koje nam Bog postavlja na tom putu. Dok dozvoljavamo sebi da duhovno rastemo možemo mnogo toga naučiti.

“Kako imati plodonosan život” nije biblijsko proučavanje kako preko noći imati potpuni razvoj ploda Duha. To je biblijsko proučavanje koje nam pokazuje kako koji plod duha izgleda i zašto je važan u životu kršćanina.

Vjerujem da ćeš na kraju ovog proučavanja već moći vidjeti napredak u svom duhovnom životu!

Zdravo,

Ja sam Rosilind. Napisala sam priručnik “kako imati plodonosan život” kao nastavak priručnika “14 dana Agape ljubavi”.

To je slojevito nadopunjavanje važnosti Agape ljubavi u životu kršćanina, u kakvom je odnosu sa tijelom Kristovim, ući dublje u osbine ljubavi navedene u Galaćanima 5,22-23.

Dok sam temeljito proučavala svaku osobinu, provjeravajući i značenje u grčkom te kako se svaka osobina odnosi prema Agape ljubavi u 1. Korinćanima 13, primjetila sam kako se moje srce mijenja: veća dubina i zrelost u mom odnosu prema braći i sestrama u Kristu.

Pridruži mi se, od 19.6. do 18.8, na putovanju kroz Galaćane 5,22-23 dok otkrivamo kako imati plodonosniji život i rast u duhovnoj zrelosti.

Priručnik je besplatan i ovdje ga možeš preuzeti: Kako imati plodonosan zivot

Možeš se uključiti i u zatvorenu grupu za proučavanje na facebooku kada se javiš emailom na adresu: admin@dobrojutrodjevojke.com  ili porukom na našoj facebook stranici.


Što drugi kažu o ovom Priručniku:

Ovo biblijsko proučavanje daje dubok uvid. Svakome od nas potrebno je ohrabrenje da budemo plodonosniji u životu i ovo proučavanje daje nam sredstva kojima to postići.

– Wanda Hackett


Mnogi kršćani znaju da trebaju biti plodonosni, ali se izgubimo u širini što to znači. Rosilind Jukić void nas pažljivo kroz proces kako biti plodonosan. Ona nas ohrabruje u tom procesu, bez obzira gdje se nalazimo u našem hodu u vjeri. “Nisam sigurna ima li ovo smisla… ali, stvarno sam uživala u ovome Rosilind!”

– Marrisa DiDomenico


Duboko, poistovječujuće i nadahnjujuće proučavanje sa pripremljenim pitanjima i zanimljivim video-postovima kao da si sa prijateljicom u svom dnevnom boravku, dovodi te do suočavanja sa teškim trenucima u životu. Rosilind Jukić ima dar za postavljanje teških pitanja… ovo proučavanje pomaže da razumiješ bolje plod Duha i kako ga primijeniti u svom životu.

Bog te blagoslovio rosilind.

– Ifeoma Obiora-samuel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.