Advent

Dostupno DANAS: materijali za adventsko proučavanje za djecu…

Dostupno DANAS: materijali za adventsko proučavanje za djecu… BESPLATNO preko vaše pretplate na blog!!

 

  dostupno sada!!

Još nije niti došao prosinac, a ja već osjećam kako se svijet pokušava prikrasti i preuzeti srca moje djece ovoga Božića. Znam da će uskoro božićno ukrašavanje zbunjivati, na moju će adresu biti dostavljeni katalozi igračaka bez moga dopuštenja (kako se samo usuđuju!), a rasporedi će se puniti svim mogućim aktivnostima vrijednima truda.

Sve je to pomalo zbunjujuće, doista, jer svijet nudi mnogo dobrih stvari u ovo doba godine. Blagoslovljeni smo krasnim prizorima, slatkim obiteljskim druženjima i zabavnim tradicijama. No dok uživamo u ovim prolaznim darovima, ne želim da moja djeca propuste vidjeti potpuniju sliku. Bolju stvar. Razlog zašto uopće slavimo.
 Ne želim da propuste vidjeti i slaviti Isusa ovoga Božića. 

To je razlog moga uzbuđenja da dijelim sa svima vama danas materijale za advenstko proučavanje za djecu preko Dobro jutro djevojke!!!

Za djecu nudimo kratke dnevne stihove, aktivnosti i molitve da vam pomognu postaviti temelj u srcu vašeg djeteta o tome što znači držati Isusa u središtu svega ovoga Božića. Ove smo godine čak uključile međunarodnu sastavnicu u Vodič za proučavanje namijenjen djeci, gdje možete upoznati svoju djecu kako druge zemlje slave Božić s našom tjednom temom “Sretan Božić oko svijeta”.

I velike novosti? Sve ove ponude su uređene da osnaže dnevni plan DJD čitanja Biblije kroz Advent, koji već rabite u vlastitom vremenu za vjeru! Ovi priručnici su puni korisnih savjeta, zabavnih projekata i šarenih slika koje će pomoći da Božja riječ postane živa za vašu djecu.  
S majkama koje sudjeluju samo par minuta svakoga dana, naša je molitva da ovi materijali za djecu posluže kako bi usmjerili našu djecu da gledaju u Isusa iznad svega što ovaj svijet ima za ponuditi ovoga Božića.

Vi i vaša djeca ste službeno pozvani … naše adventsko proučavanje počinje OVE nedjelje! :)

Do Njegovih nogu,

 

 *KAKO PREUZETI NAŠE MATERIJALE ZA PROUČAVANJE: naši materijali za advenstko proučavanje – za djecu potpuno su BESPLATNI preko vaše pretplate na blog Dobro jutro djevojke!  Još se niste pretplatili?  Nema problema! Možete se pretplatiti ovdje( here).

 **VAŽNO: ne zaboravite potvrditi pretplatu! Već ste pretplatnica? Link za materijale (uključujući sve ostale materijale za proučavanje koje nudimo za ove blagdane!) bit će na dnu svakog DJD emaila koji primite svaki puta kada je objavljen post na blogu. 

**Posebna zahvala cijelom timu DJD materijali za djecu na tako velikodušnom davanju svoga vremena i mnogih talenata kako bi pomogli sastaviti materijale za djecu za ove blagdane:

Mandy Kelly

Bethany Grove

Nikki Hinkle

Edurne Mencia

Catina Pendleton

Linda Wells-Harr

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri kao ovaj: