Rimljanima

DJD ~ NAJAVA: Poslanica Rimljanima

 

Dobro Jutro Djevojke!

Zima je došla. Nova godina je počela.

Tako i Dobro Jutro Djevojke počinju novu godinu sa novim zajedničkim proučavanjem.

Mi smo one koje proučavaju Bibliju, 1 poglavlje dnevno, od ponedjeljka do petka. Zašto 1 poglavlje? Zašto od ponedjeljka do petka?

1 poglavlje jer je svako prebogato Božjom istinom i želimo da nam Božja Riječ govori, da nas nahrani, da nas tako ispuni da nas mijenja i izgrađuje da budemo onakve kakvima nas Bog želi.

Od ponedjeljka do petka, a za vrijeme vikenda sve usvojeno u toku tjedna obnavljamo i upijamo dublje, posebno u vrijeme kada smo više sa svojima najbližima, u svojoj zemaljskoj i duhovnoj obitelji.

Courtney iz službe Women Living Well, koja je započela službu Dobro Jutro Djevojke, nakon intezivne godine u svom osobnom životu, odlučila je malo usporiti tempo.

Tako ćemo imati proučavanja biblijskih knjiga po sezonama. U pauzama ćemo također nastaviti sa našim zajedničkim proučavanjem kako nas Božji duh vodi.

Kao DJD tim zahvaljujemo ti na povjerenju i pozivamo te da nastaviš dalje sa nama. Budi slobodna pozvati one za koje misliš da ovo može biti zanimljivo, ohrabrujuće, poučno.

Zovemo se Dobro Jutro Djevojke jer preko Facebooka, osim naše javne stranice imamo i zatvorene grupe gdje dijelimo svoja promišljanja, svoje potrebe i one su sigurno mjesto gdje možemo podieliti ono što je osobno.

Nema prijava ni upisivanja, već te pozivamo ako si zainteresirana da se javiš i budeš dio jedne od zatvorenih grupa. To možeš napraviti u komentaru ovdje ili na našoj javnoj stranici ili na e-mail: admin@dobrojutrodjevojke.com

Kao što naslovna slika pokazuje:

Proučavamo: Poslanicu Rimljanima

Počinjemo: 15.1.2018.

Završavamo: 5.2.2018.

O svemu, sa više detalja, pisat ćemo idući tjedan.

Također, imat ćemo Priručnik i još neke materijale koji su slobodni za korištenje. Ti materijali su sredstva koja koristimo da uđemo dublje u Božju Riječ, da je bolje razumijemo i prihvatimo je da nas izgrađuje da postanemo osobe po Božjem srcu, po Njegovoj volji.

 

Poslanica Rimljanima je predivna knjiga u Bibliji koja nam govori i uči nas kakav nam je predivan dar Bog dao, koliko je velika snaga Njegovog oprosta, Njegove ljubavi.

Vidimo se tu, na blogu i na našoj FB stranici, zar ne?

 

Ostanimo u Božjoj Riječi i nastavimo hodati sa Kraljem,

 

DJD Tim

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri kao ovaj: