Advent

{Besplatno} Adventsko/Božićno proučavanje sad dostupno za skidanje našim pretplatnicima!


Prijatelji,
Koliko smo samo uživali u našem nedavnom proučavanju Zahvaljivanja sa VAMA! Bog nas je potaknuo na zapanjujući način tijekom tih dva kratka tjedna i VOLJELI smo svaku provedenu minutu! Iako još uvijek ne želim da se naša pažnja skrene sa Zahvaljivanja….oh imamo toliko toga za biti zahvalni, istovremeno vam želim omogućiti besplatne Adventske materijale za skidanje. J Znam da se neki od vas želi organizirati na vrijeme, i budući da proučavanje počinje u nedjelju, mislim da je vrijeme da materijale podijelimo s vama!
Za one koji su sudjelovali u našem proučavanju prošle godine, biti ćete ugodno iznenađeni poboljšanom verzijom! Imamo do sada najbolje materijale za djecu koji će izaći u nastavku tjedna, stihovi za pamćenje i popis se nastavljaju! Voljeli bismo kad biste pozvali neke od svojih prijatelja da nam se pridruže u ovom 4-tjednom proučavanju dok držimo naša srca usmjerena na Isusa u tjednima koji nas vode do Božića!
Kako se približava užurbano vrijeme Božića, znamo da život može postati malo prezauzet…stresan…prepun. Ne možemo se sjetiti boljeg razdoblja u kojem nam prioritet treba biti ostanak u Božjoj Riječi, i usmjerenost naših srca na Isusa!! Ipak je On razlog za ovu sezonu!
Znamo da trebate nešto jednostavno, stoga smo odlučili sve pojednostavniti.
§         Obvežite se na samo četiri tjedna, a mi ćemo vam omogućiti jednostavani Plan čitanja i Vodič za proučavanje (i bonus Molitveni dnevnik sa svakim od naših proučavanja!)… sva priprema učinjena je za tebe!
§         Nema potrebe da se učlaniš za ovo kratko proučavanje… jednostavno nam se pridruži svakog ponedjeljka, srijede i petka na blogu za tjedne video isječke, izazove, ohrabrenje i puno više!
§         Kao i uvijek, naši materijali su {BESPLATNI} kad se pretplatite na GMG blog. Ako ste se već pretplatili u prethodnom proučavanju, dostupni su vam! Naći ćete linkove za naše materijale na dnu svake e-pošte koju primite sa svakim objavljenim blogom.
§         Ohrabrujemo vas da pratite GMG na Pinterest-u, gdje ćemo imati malo zabave i inspirativne ideje za Adventsko/Božićno ukrašavanje, kao i vezane aktivnosti za vašu djecu!
§         Da li ste namjeravali podijeliti Dobro Jutro Djevojke sa prijateljem? Naše nadolazeće Adventsko/Božićno proučavanje je SAVRŠENO vrijeme da pozovete nekoga da vidi o čemu se sve radi u Dobro Jutro Djevojke!
  

Sljedeću blog objavu imati ćemo u srijedu…zato ostanite s nama!
Ljubi Boga najviše!
Angela - Good Morning Girls

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri kao ovaj: