Advent

Advent {Mir} ~ 4. Tjedan


Dobrodošli na naš četvrti i posljednji tjedan serije Adventa: Zadržimo naša srca usmjerena na Isusu!

Ovaj tjedan govorimo o Miru. Aaahhhh… dok samo tipkam tu riječ moram stati i duboko udahnuti. Ne znam za vas, ali ja čeznem da Božji mir značajno zarobi moje srce ovog Božića.

Prepoznajete ljude koji ga imaju. Možete to primjetiti po njihovom izrazu lica, po načinu na koji reagiraju u manje idealnim okolnostima, po tome kako se odnose prema onima koji su im učinili nepravdu.

Božji mir mijenja sve. Ne zato što se sve oko nas mijenja, nego zato što smo mi kao vjernici promijenjeni iznutra prema van od strane Svemogućeg Boga koji nas voli previše da bi nas ostavio zarobljene u grijehu.

Naš grijeh vodi nas neskladu i sukobu.
Naš Spasitelj vodi nas ka miru.

Da li ste još uvijek u potrazi za mirom ovaj Božić? Isus je došao kako bi donio mir slomljenom svijetu. Svakom posebno detalju mog slomljenog svijeta, i vašeg. Potrčite k Njemu kao jedinom izvoru istinitog i trajnog mira, i tada stanite… i jednostavno se odmarajte u Njegovoj prisutnosti.

Jahve narodu svom daje jakost, Jahve narod svoj mirom blagoslivlje. ~ Psalam 29,11


4. Tjedan Video: Mir

(Ne možeš vidjeti video? Klikniovdje!)

Ranije adventske blog objave:
1. Tjedan

2. Tjedan

3. Tjedan


Ukoliko želite primati sve naše BESPLATNE adventske materijale (plan čitanja, vodič za proučavanje i materijale za djecu), molimo da se pretplatite na naš blog! Nakon što se pretplatite, svi naši materijali biti će vam dostupni na samom dnu svake e-pošte! Primiti ćete e-pošte od nas sukladno našem proučavanju ponedjeljkom, srijedom i petkom!


Želim vama i vašima mirom ispunjen Božić,
Whitney

{4. Tjedan}Izazov: Gledajući svoj kalendar u nadolazećem Božiću ovaj tjedan, zapišite potencijalne situacije koje bi mogle biti manje ispunjene mirom. Molite  se nad vašim popisom, tražite Boga da vam pomogne da budete Njegov glasnik mira i svjetla u tim izazovnim situacijama.
{4. Tjedan} Plan čitanja:
 

{4. Tjedan} Stih za pamćenje:
 

 

 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.