Namjerno usredotocene

A naše zimsko proučavanje Biblije biti će…


Jako sam uzbuđena najaviti vam nadolazeće zimsko proučavanje….Namjerno USREDOTOČENE!
Apsolutno VOLIM nove početke, možda zato toliko volim mjesec siječanj! Ne zato što je hladan, nego zato što je to posebno vrijeme u godini kada postavljamo nove ciljeve, sanjamo nove snove i donosimo naše novogodišnje odluke! Ahhh da, znam da donošenje novogodišnjih odluka može biti u ljubavno-neprijateljskom odnosu za mnoge od nas! Volimo novi početak godine i veselimo se planiranju onoga što želimo ostvariti. Započinjemo sa visokim očekivanjima da bismo se za par tjedana ili mjeseci na početku godine obeshrabrile kada nam se nova godina ne čini nimalo drugačija od prethodne. Ali ove godine idemo započeti malo drugačije. Usmjerimo naše živote na Boga ove 2014. Uzmimo razna područja naših života i živimo ovu godinu strastveno, sa namjerom kao da je posljednja. (ne želim biti morbidna….nego da sve što radimo bude smisleno….da budemo usredotočene)
Što je s tobom, prijateljice? Da li želiš ovu godinu započeti tako da usmjeriš svoj život na ono što je zaista važno? I ja isto! Tijekom našeg 8-tjednog zimskog proučavanja Biblije usredotočiti ćemo se na:

  • Naše duhovne živote
  • Naše umove

  • Naše brakove

  • Naša prijateljstva

  • Našu djecu

  • Naše službe

  • Naše zdravlje

 

I što misliš….da li si za? Jako bih voljela da nam se pridružite ovu zimu dok usmjeravamo našu pažnju na Boga i Njegovu Riječ u ovim ključnim područjima naših života! Znam da će biti životnih promjena!
Za sve one koji se zanimaju, za ovu sezonu napraviti ćemo prijavu, što znači da ako se želite pridružiti grupi, formirati ćemo grupe s početkom 6. do 17. siječnja!!! Ostanite s nama za više informacija!

 

Idemo razgovarati: Koje su neke od vaših novogodišnjih odluka? Kojem se tjednu našeg skorog proučavanja najviše veselite i zašto?


Želite li pokrenuti svoju osobnu grupu? ODLIČNO! Podijeli ovu sliku sa svojim prijateljima i pozovite ih da vam se pridruže ove zime!
Kao i uvijek, ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno pitajte!
Ljubi Boga najviše!
Angela

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.