Grupa za obuku voditeljica

Puno ti hvala za tvoj interes da vodiš DJD grupu za proučavanje.

Tko je voditelj grupe u Dobro Jutro Djevojke?
DJD voditelj grupe je predana sljedbenica Isusa čije je strast vidjeti da žene uranjaju u Božju Riječ ođa nije odgovoran samo da osnuje grupu, nego da je i održi. Vođe su vjerni ohrabritelji koji se mogu posvetiti bar onoliko koliko zahtijeva vrijeme DJD studije koja je u tijeku. Iako su svi članovi grupe pozvani da ohrabruju jedne druge u čitanju Biblije, tvoji članovi grupe će se ugledati u tebe da održavaš dosljednost u komunikaciji i da budeš izvor informacije za studiranje. Jedan voditeljica je svoj „posao“ sažela ovako:
„ Podijelim. Ohrabrim. Molim.“
Tražimo od svih DJD voditeljica da pročitaju i slože se s DJD izjavomvjerovanja.
Tražimo da se prvo upoznaš s DJD kao član grupe, a tek onda se priključiš našem Programu za Obuku Voditeljica ( vidi više informacije o Programu za Obuku Voditeljica ispod). Nakon što završiš program za obuku bit ćeš spremna da vodiš jednu od grupa. Ovdje možeš pronaći više informacije o učlanjenju u jednu od grupa.
DJD Program za Obuku Voditeljica
Program za obuku voditeljica spaja tebe, moguću novu voditeljicu u grupu za proučavanje s iskusnom DJD voditeljicom tijekom jedne kraće studije o tome kako je Bog upotrebljavao živote spremnih žena u Biblijska vremena. To proučavanje je namijenjeno da te ohrabri da duhovno budeš spremna voditi.
Primit ćeš i praktičnu pripremu jer će ti tvoja Mentorica govoriti o temama koje su važne za vođenje DJD grupe za proučavanje. Neke od tih tema su obrađene u vodiču za Voditeljice ali dodatni savjeti i primjeri iskusne voditeljice su neprocjenjivi!
Sudjelovanje u grupi s drugim novim voditeljicama će ti također pomoći da izgradiš prijateljstva unutar DJD zajednice. Kada se priključiš DJD grupi voditeljica već ćeš biti povezana s drugim ženama kroz Program za Obuku Voditeljica!
Naše iskusne Voditeljice su divne žene Božje iz različitih životnih okolnosti. Na njihovom je srcu da vide kako druge žene rastu bliže Bogu kroz proučavanje Njegove Riječi! Svaka od njih je vodila više DJD proučavanja i iskusile su mnoge situacije u svojim grupama. Osjećaju Božju poziv da te opremene da budeš najbolja voditeljica koja možeš biti!
Kako bi se zapisala da budeš DJD voditeljica molim te javi nam se na dobrojutrodjevojke@outlook.com
Ne možemo ti dovoljno zahvaliti  što ćeš upotrijebiti svoje vrijeme i talente da nam pomogneš da vodimo druge žene u sve dublji odnos sa Isusom Kristom dok proučavamo Božju Riječ zajedno. Kakva čast što možemo biti na ovom putovanju zajedno s tobom!

03/01/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *